10 Perkhidmatan Terbaik Digunakan untuk Membuat Apl Android tanpa Pengkodan

10 Perkhidmatan Terbaik Digunakan untuk Membuat Apl Android tanpa Pengkodan
1 Perkhidmatan Terbaik Digunakan untuk Membuat Apl Android tanpa Pengkodan
1 Perkhidmatan Terbaik Digunakan untuk Membuat Apl Android tanpa Pengkodan

Android adalah salah satu platform mudah alih yang paling dialu-alukan di dunia aplikasi mudah alih. Ini adalah kerana Android menyediakan persekitaran operasi sumber terbuka dan bebas di mana ia mungkin bagi pemaju untuk membina apl dengan mudah dengan ciri tersuai. Terdahulu, pembangunan aplikasi Android adalah perniagaan hanya pengaturcara paling ramai. Walau bagaimanapun, dengan peningkatan aplikasi hibrid, pemaju bukan mudah alih berasa cukup kuat untuk membuat aplikasi Android menggunakan HTML, CSS dan JavaScript.

Jadi, jika anda tidak mempunyai pengalaman sebelumnya dalam pengaturcaraan atau membuat apl Android, pos ini akan membawa anda melalui sumber terbaik yang boleh didapati dalam talian yang membantu membuat apl Android tanpa pengekodan.

Berikut adalah senarai 11 perkhidmatan dalam talian terbaik yang membolehkan para pemaju yang tidak berpengalaman membuat aplikasi Android tanpa pengkodan yang kompleks:

  1. Appy Pie

Buat Apl Android – Appy Pie
Appy Pie adalah salah satu alat penciptaan aplikasi dalam talian yang terbaik & mudah untuk digunakan, yang menjadikan aplikasi mudah alih mudah, pantas dan unik. Pembuat aplikasi ini menyokong pembangunan aplikasi iOS dan Android, dan ia adalah pilihan yang agak popular untuk banyak pemaju Android di dunia.

Ia menawarkan pelan percuma untuk orang yang baru dalam domain aplikasi mudah alih. Walau bagaimanapun, untuk mengambil kesempatan daripada ciri-ciri yang kaya dan membina aplikasi iOS dan Android native yang bermutu tinggi, seseorang perlu bergerak ke peringkat dan membayar yuran yang lebih tinggi.

Sebab mengapa Appy Pie adalah salah satu pilihan yang paling disukai untuk aplikasi mudah alih adalah ia mengandungi ciri-ciri unik dan keupayaan analitikal yang kompetitif. Selain itu, anda boleh menambah pemberitahuan tolak, aplikasi dalam aplikasinya, menyambung pangkalan data atau hanya menggabungkan ciri penting lain untuk aplikasi perniagaan anda.

  1. Buzztouch

Buat Apl Android – Buzztouch
Buzztouch adalah satu lagi pilihan hebat ketika datang untuk merancang aplikasi Android interaktif. Alat dalam talian ini adalah alat online yang komprehensif yang menyokong membuat aplikasi untuk kedua-dua iOS dan Android. Keselesaan yang diberikan kepada pemaju semasa pembangunan aplikasi Android tidak dapat ditandingi, dan dengan itu Buzztouch dapat menjadi penyelesaian yang boleh dipercayai untuk banyak pemaju aplikasi Android.

Buzztouch juga membolehkan anda menggunakan plugin pra-bertulis atau menyesuaikannya untuk membentuk ciri-ciri baru tanpa sebarang had. Di laman webnya, anda akan dibentangkan dengan panduan lengkap tentang bagaimana keseluruhan perisian berfungsi. Pemaju boleh belajar banyak dari bagaimana cara video dan tutorial membina yang lain.

Anda boleh membuat bilangan aplikasi terhad dengan Buzztouch di pelayannya secara percuma. Untuk kemudahan dan aplikasi yang lebih tinggi, anda perlu memilih pelan premiumnya.

  1. Roadie Bergerak

Buat Apl Android – Roadie Mudah Alih
Mobile Roadie telah mencapai kejayaan yang luar biasa dalam domain perkembangan aplikasi mudah alih setakat ini. Ia mempunyai banyak nama besar dalam senarai pelanggannya termasuk Disney, TED.org dan Universal. Ia menyediakan kepada pengguna pelbagai pilihan reka bentuk, templat yang mengagumkan serta ruang yang menakjubkan untuk menyesuaikan mereka semua. Rancangannya berbeza-beza dari Core to Pro di mana Pro menawarkan perkhidmatan premium dan pengalaman pembangunan aplikasi Android yang sangat baik.

Mobile Roadie sangat menarik untuk roh-roh Artistik dan pemuzik kerana mempunyai ciri-ciri komuniti seperti obrolan dan dinding peminat. Ciri lanjutan, kandungan geo menargetkan, templat elegan dan keupayaan reka bentuk menjadikan Mobile Roadie alat pembangunan aplikasi yang paling diingini.

Walau bagaimanapun, pelbagai ciri yang luas untuk perniagaan berskala tinggi ini mungkin juga bermakna sesetengah pemaju akan memerlukan sedikit masa sebelum mereka terbiasa dengan pembina aplikasi ini. Perniagaan kecil teragak-agak untuk memilih pembina apl mudah alih ini kerana harga beratnya.

  1. AppMakr

Buat Apl Android – AppMakr
Ini adalah satu lagi pembina aplikasi mudah alih dalam talian yang membolehkan membangunkan apl Android tanpa pengetahuan pengekodan. Anda boleh membuat aplikasi Android, iOS dan Windows percuma menggunakan mod mudah AppMakr.

Anda hanya dapat mendarat di laman web, masukkan nama aplikasi yang anda kehendaki dan ikuti langkah-langkahnya. Pelan per anya datang dengan batasan tertentu, salah satunya menunjukkan iklan yang relevan. Pelan premium menggaji memudahkan aplikasi yang lebih profesional, bijak dan intuitif.

AppMakr menikmati reputasi yang tidak dapat ditandingi untuk digunakan dengan kerap untuk membuat aplikasi mudah alih. Bukan sahaja ia menawarkan pembangunan apl Android pantas, tetapi harga per bulan juga agak berpatutan. Anda boleh mengubah reka bentuknya seperti yang anda mahukan.

Jika anda selesa dengan reka bentuk antara muka yang rendah hati dan tidak mengharapkan maklumat yang menarik, AppMakr boleh menjadi aplikasi Android yang sesuai buat teman anda.

  1. Andromo App Maker

Buat Android Apps – Andromo App Maker
Andromo membantu mewujudkan aplikasi Android yang menakjubkan dengan kesederhanaan dan kemudahan. Ia membolehkan anda membina aplikasi yang pertama secara percuma, yang mana anda dikehendaki untuk mendaftar dengan Andromo. Ia menawarkan pelan fleksibel termasuk setiap bulan dan tahunan, dengan pelan profesional premium memberikan lebih banyak faedah dan ciri-ciri yang kaya. Rancangan profesional juga mengecualikan anda daripada melihat logo Andromo dalam aplikasi anda.

Disifatkan sebagai pembina aplikasi yang lebih pintar, lebih cepat dan lebih baik, Andromo membolehkan kod Java sebenar. Tanpa sebarang kompromi, anda boleh membuat

aplikasinya yang asli, berdiri sendiri sahaja walaupun anda menulis kod dari awal. Andromo menjimatkan banyak masa dan wang dan mempercepatkan proses membuat aplikasi dalam masa nyata.

Dengan keupayaan yang menakjubkan dan persekitaran yang mesra pemaju, Andromo merupakan pusat peranginan dalam talian yang hebat untuk mewujudkan aplikasi mudah alih yang berinteraksi dengan berkesan dengan pengguna massa berat.

  1. AppsGeyser

AppsGeyser

Ditubuhkan oleh Vasily Salomatov dan Oleg Grebenuyk pada bulan Januari 2011, alat ini dianggap sebagai pembuat apl Android terbaik tanpa menggunakan proses pengkodan yang melelahkan. Sebagai platform dalam talian, ia membantu pemaju membuat, menerbitkan dan bahkan mengewangkan aplikasi menggunakan prosedur mudah.

Dengan ciri penyesuaian pelbagai, anda boleh membuat apa-apa jenis aplikasi termasuk laman web, permainan flappy, penyemak imbas, pencarian teks, permainan lain dan sebagainya secara percuma.

Semasa mencipta aplikasinya, pertama anda perlu menambah model dan kemudian susulan dengan spesifikasi tersuai anda. Sebaik sahaja anda selesai dengan aplikasinya, anda boleh menerbitkan dan mengewangkannya. Dalam aplikasi anda juga mendapat ciri tambahan seperti tab perkongsian sosial, menambah mesej dll.

  1. Mesin Aplikasi

Mesin Apl

Pembuat aplikasi menyeronokkan yang menyeronokkan ini sehingga tarikh, telah mencipta lebih daripada 200, 000 aplikasi. Dengan siri artikel dan tutorial, alat pembuat aplikasi ini mudah difahami untuk kedua pemula dan pemaju profesional. Navigasi perkembangan aplikasi menggunakan alat ini lancar dan pengalamannya lebih intuitif dan menyeronokkan.

Ia mempunyai beberapa ciri blok untuk pengguna ‘Pro’ seperti integrasi Java dan excel dan juga mempunyai ciri untuk memeriksa analisis semasa tempoh percubaan.

  1. AppYourself

AppYourself

Untuk mengembangkan cabaran pemasaran anda untuk masa depan, penting untuk mempunyai program Android. Untuk membuat kerja ini mudah, alat AppYourself dapat memandu anda semua cara untuk membuat aplikasi tersuai hampir untuk semua platform Android dengan cepat dan murah.

Semasa menggunakan alat ini, tidak perlu anda menjadi pemaju Android terlatih kerana anda diberikan panduan terperinci untuk membuat setiap langkah apl Android anda. Seluruh alat berkisar 3 langkah utama- Memilih reka bentuk yang diperlukan, menambah kandungan yang diperlukan dan akhirnya ia merupakan bahagian penerbitan.

  1. Jmango

Jmango

Dengan tema yang mengagumkan, pembina aplikasi ini adalah pemenang Anugerah Inovasi Terbaik Magento dan merupakan salah satu pembina aplikasi e-dagang terbaik untuk Android hari ini. Di dalam alat ini, kedai dibina dalam platform seperti Prestashop, Magento atau Lightspeed.

Semua kandungan yang diperlukan bersama-sama dengan imej diambil dari kedai dan kemudian ditukar kepada aplikasi. Selepas ini, anda boleh menyesuaikan rupa dan kefungsian sebelum melancarkan aplikasi ke Google Playstore.

  1. BuildFire

BuildFire

Aplikasi pelbagai guna ini membolehkan anda membina aplikasi tanpa pengekodan untuk semua jenis perniagaan dan aplikasi dalaman. Ia amat berguna untuk perniagaan restoran & hotel dan organisasi pendidikan. Dengan koleksi templat yang besar, alat ini membolehkan anda menyesuaikan tema templat mengikut pelan perniagaan anda.

Haseeb12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *