MENDAPATKAN AKSES ADSENSE YANG DILULUSKAN UNTUK BLOGSPOT DALAM 2019

MENDAPATKAN AKSES ADSENSE YANG DILULUSKAN UNTUK BLOGSPOT DALAM 2019
MENDAPATKAN AKSES ADSENSE YANG DILULUSKAN UNTUK BLOGSPOT DALAM 2019
MENDAPATKAN AKSES ADSENSE YANG DILULUSKAN UNTUK BLOGSPOT DALAM 2019

Adakah anda mencari bolehkah saya mendapatkan kelulusan Adsense di subdomain BlogSpot? Oleh kerana Google Adsense adalah rangkaian Iklan Kontekstual yang paling tinggi untuk blogger. Google Adsense menunjukkan iklan berdasarkan kandungan & kepentingan pengguna. Setiap Blogger bermimpi untuk membuat wang dalam talian dari blog dengan meletakkan Iklan kontekstual CPC tinggi tetapi untuk mendapatkan akaun AdSense yang diluluskan untuk blog Blogger telah mencabar.

Jadi untuk mendapatkan kelulusan Adsense blogger, anda harus mempertimbangkan reka bentuk blog, trafik, pengalaman pengguna & kualiti kandungan.

Pemeriksaan Kelayakan Adsense:

Google Adsense sering mengemas kini dan menjadi lebih sukar untuk mendapatkan kelulusan Adsense untuk blog BlogSpot baru. Google Adsense ketat dasarnya kerana ia memerlukan blog bermerk dengan kandungan berkualiti untuk memaparkan Iklan mahal pengiklan yang berbeza.

Blog baru tidak boleh diluluskan oleh Adsense. Ia mestilah sekurang-kurangnya berumur satu bulan (atau lebih).
Sebuah blog atau laman web mesti dibangunkan sepenuhnya.
Reka bentuk blog responsif diperlukan.
Lebih baik jika anda berumur 18 tahun untuk menjadi penerbit Adsense.

Kandungan yang dipotong atau tidak mencukupi:

Isu kandungan yang dipecahkan dalam adsense
Kandungan mestilah unik & mesra pembaca untuk mendapatkan Adsense yang diluluskan untuk blogger anda. Google menerima aplikasi Adsense yang mempunyai kandungan unik dan bernilai 100%.

Ramai orang memohon Adsense melalui blogger dengan kandungan tidak mencukupi atau dibatalkan. Sekiranya kandungan anda ditulis dalam gaya jarang dan sukar dibaca kerana kesilapan ejaan atau tatabahasa, maka ia boleh menjadi sebab penolakan.

Faktor utama & sebab mengapa penolakan aplikasi Adsense adalah reka bentuk blog. Reka bentuk blog anda mestilah responsif, mudah dinavigasi & mesra mudah alih. Sekiranya blog anda tidak sesuai dengan peranti lain & ia menjadikannya sukar untuk pengguna anda, maka 100% pasti aplikasi Adsense anda tidak akan diterima.

Akaun Pelbagai Adsense:

Sekiranya anda mempunyai akaun Adsense, maka Google tidak akan menerima kelulusan Adsense anda. Seorang pengguna hanya boleh memiliki satu akaun sehingga memohon Adsense dengan alamat e-mel yang sama juga melanggar dasar privasi.

Trafik Buruk: (Tidak Penting)

Google Adsense memaparkan iklan di blog anda hanya selepas pengewangan trafik. Sekiranya anda mempunyai lalu lintas yang lemah pada catatan blog anda, maka permohonan Adsense akan ditolak. Anda perlu memandu sekurang-kurangnya 50 halaman pandangan setiap hari dari sumber trafik yang berbeza. Sukar untuk memandu trafik organik di blog baru, jadi sesetengah orang menggunakan alat penjanaan lalu lintas yang menyalahi undang-undang.

Kemudian Bagaimana untuk mendapatkan kelulusan Adsense di Blogger pada tahun 2019? Apakah trik kelulusan Adsense untuk Blogger blogspot pada tahun 2019?

Trik Kelulusan AdSense Blogger

Kelulusan Adsense Blogger
Akaun Adsense yang di-host untuk blogger boleh diluluskan tanpa menambah sub-domain tersuai dengan trik kelulusan Adsense sedikit. Dengan kaedah yang mudah, anda boleh mendapatkan akaun Adsense yang diluluskan untuk domain Blogspot.

Jika anda mempunyai 20 jawatan minimum dengan kualiti & kandungan unik yang mesra pembaca, blog blogspot anda akan layak untuk Adsense.

Kandungan adalah faktor paling penting yang membuat pasukan Adsense memutuskan sama ada untuk meluluskan atau menolak permohonan. Bukan blog blogger sahaja, tetapi blog WordPress diperiksa untuk mencari kualiti kandungan.Akaun Adsense yang dihoskan adalah untuk domain Blogspot yang membayar Pendapatan kurang daripada Akaun Adsense yang tidak dihoskan. Anda boleh memohon untuk akaun Adsense Tanpa Hosted hanya dengan menambah Domain Peringkat Tertinggi. (.com, .net, .org)

Kandungan adalah faktor paling penting yang membuat pasukan Adsense memutuskan sama ada untuk meluluskan atau menolak permohonan. Bukan blog blogger sahaja, tetapi blog WordPress diperiksa untuk mencari kualiti kandungan.

Kandungan Asal 100%
Tiada kesilapan Tatabahasa atau ejaan
Kandungan Panjang (300 perkataan minimum)
Mesra mesra
Gunakan peluru & tajuk
Gunakan imej tanpa hak cipta
Minimum 20 Pos
Tiada kandungan dewasa
Tiada peretasan atau kandungan retak
Tiada ubat
Tiada maklumat haram

Perihal, Hubungi & Terma penggunaan halaman:

Bukan sahaja jawatan yang berkualiti & panjang, tetapi beberapa halaman mesti dimasukkan dalam blog yang menggambarkan blog anda & membantu pelawat untuk menghubungi anda. Tentang kami, Hubungi kami & halaman Syarat (terma & syarat) yang penting untuk membuat kelulusan Adsense di blog blogger anda.

Halaman-halaman ini adalah keperluan penting yang menunjukkan anda sebagai blogger profesional. Untuk membuat halaman halaman & terma penggunaan halaman atau halaman dasar privasi kebanyakan blogger baru menggunakan alat dalam talian, tetapi ini salah. Seperti yang telah dibincangkan di atas kandungan mestilah unik, tetapi kandungan yang dijana hampir sama. Jadi tulis tentang halaman dasar privasi kami dalam bahasa anda.

Borang hubungan anda mesti berfungsi, bermakna anda mesti menerima mel apabila seseorang mahu menghubungi. Tambah maklumat tambahan di bawah borang hubungan seperti pautan halaman Facebook, pautan profil Twitter & Alamat.

 
Reka Bentuk Blog Friendly Adsense:

Reka bentuk blog mesra Adsense bermakna blog anda mesti direka dengan baik dengan template mesra SEO. Pilih templat blogger responsif terbaik yang mempunyai reka bentuk blog yang bagus & profesional.

 
Reka bentuk blog bersih & profesional
navigasi laman web yang mudah
menu yang betul
cepat loading
Mesra SEO
Sumber Lalu Lintas yang memenuhi syarat Adsense untuk blogger:

Seperti yang telah dibincangkan sebelumnya, untuk mengewangkan blog dengan Google Adsense, anda perlu mempunyai setiap 50 hingga 100 paparan halaman dari sumber trafik yang berbeza. Sumber lalulintas penting untuk kelulusan Adsense tetapi sukar untuk memandu lalu lintas organik supaya menggunakan pelbagai laman media sosial seperti Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, tapak posting forum seperti Quora & Reddit.

Dapatkan Backlink Percuma dari Blog High DA Blog Mengulas Tapak

Optimalkan kandungan anda dengan Kata Kunci, teg & backlink supaya anda dapat menilai lebih cepat serta meningkatkan trafik blog. Tulis kandungan yang mesra pembaca & berkualiti tinggi supaya Google akan menyukai blog anda.

Blog yang Dikembangkan Sepenuhnya:

Salah satu sebab penolakan permohonan Adsense ialah blog anda mungkin sedang dalam pembinaan. Sekiranya blog anda tidak dibangunkan sepenuhnya, Adsense tidak boleh diluluskan.

Blog mesti dibangunkan sepenuhnya dengan semua widget yang diperlukan untuk layak untuk Adsense. Ia akan membantu jika anda tidak meninggalkan mana-mana kategori atau label kosong. Harus ada 2 hingga 3 pos dalam setiap kategori menu anda.

 
Periksa jika blog anda disekat:

Sebagai Adsense adalah sebahagian daripada Google supaya ia akan memeriksa statistik blog anda di enjin carian. Jika enjin carian menyekat blog anda, maka Adsense akan menolak permohonan anda.

cek tapak di Google
Untuk memeriksa sama ada blog anda tidak disekat oleh Google, cari “site: yourdomain.blogspot.com” atau “site: yourdomain.com”. Jika blog anda tersedia pada halaman hasil carian, maka blog anda aman & tidak disekat .

Hantar blog anda dengan file sitemap & robots.txt di konsol carian Google untuk menyemak sebarang ralat merangkak & pengindeksan. Hantar blog anda ke Google Analytics untuk melihat laporan lalu lintas demografi langsung.

Memohon untuk Adsense:

Ikuti semua cubaan kelulusan Adsense yang disebut di atas. Petikan ini berfungsi untuk kedua-dua blogger & blog WordPress. Sebelum memohon, alih keluar banner Iklan atau iklan rangkaian Iklan lain. Semasa memohon untuk Adsense menyemak Kod persediaan Iklan ditempatkan dengan betul. Sekiranya anda berusia di bawah 18 tahun, maka anda boleh menggunakan maklumat ibu bapa anda untuk memohon.

 
Oleh kerana penerbit Adsense yang dihoskan mendapat hanya 55% daripada hasil & Google mengekalkan 45%. Tetapi penerbit Adsense yang tidak dihoskan mendapat 68%, dan Google memegang 32% daripada jumlah hasil. Jadi untuk mendapatkan lebih banyak wang dari Adsense, anda boleh menambah domain peringkat atas pada blogger.

Untuk menjana pendapatan pasif dari Blogging, anda boleh bekerjasama dengan Program Pemasaran Afiliasi Tinggi untuk Blogger.

 
Sekiranya anda masih mempunyai masalah dalam kelulusan Adsense maka anda bebas untuk menerangkan isu-isu anda di dalam kotak komen. Terima kasih.

Haseeb12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *